Aspiratoare profesionale pentru casa

★★★★☆

De data aceasta am venit cu o lista uimitoare in care puteti alege aspiratoare profesionale pentru casa, cu siguranta ca veti achizitiona un produs de cea mai buna calitate. Incredere si siguranta este ceea ce transmitem cel mai mult si se poate vedea in fiecare recenzie.

10 produse de TOP

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aspiratoare profesionale pentru casa?

Mai mult de 50 m: timpul de viata a bateriei la aspiratoare profesionale pentru casa ar fi de 20 de minute. Mai putin de 100 m: timpul de viata a bateriei ar fi de 60 de minute. Intre 100 m si 150 m: 80 de minute de autonomie a bateriei. 200 m sau mai mult: timpul de viata a bateriei ar fi de 80 de minute.

Puterea si aspiratia nu sunt acelasi lucru - sunt concepte diferite. Mai exact, cand discutam despre putere, pronuntam despre puterea aspiratorului. Pe de alta parte, cand pronuntam despre aspiratie, ne referim la putere cu care aspira murdaria. Pentru a descoperi puterea unui aspirator, uitati-va la eticheta de pe aspirator, care specifica puterea. Retineti ca o vlaga mai mare nu inseamna rezultate mai importante de curatare. Acum stii ce aspirator electric sa cumperi.

Aspiratorul de mana: De obicei, completeaza curatarea cu oricare dintre aspiratoarele mentionate mai sus. Dimensiunile lor mici le permit sa ajunga in cele mai inaccesibile locuri. Acestea sunt foarte frecvente cu scopul de aspirarea tapiteriei, a interiorului masinilor etc.

In al saselea rand, sa ne concentram catre tipului de podea. Nu toate aspiratoare profesionale pentru casa sunt concepute cu scopul de a spala pe orisicare suprafata si, din acest motiv, ar fi esential sa se determine modelul de podea. Vom curata pe o podea neteda? Vom spala pe covoare? In functie de raspunsul nostru, vom avea necesitate ca sa includa o perie de curatare si diverse tipuri de adaptoare, cum ar fi perii de perii sau perii cu destinatia de covoare.

Aspiratorul cu matura: Spre deosebire de cel precedent, aspiratorul cu matura functioneaza fara cabluri. Este un aspirator in forma de matura, iar marele sau avantaj este ca functioneaza cu baterii, un mica avantaj cu privire la a putea fi folosit in voie orisiunde in casa. Cu toate acestea, autonomia sa are o limita, iar rezervorul sau este de obicei mai mic decat in cazul aspiratoarelor cu sanie.

Pe de alta parte, se afla aspiratoare care nu au un filtru de apa, dar in acelasi luni includ un sac in care se depune tot ce este colectat de aparat. Acestea sunt mai economice, dar sacul ii nevoie schimbat mereu sau golit si nu pot spala reziduurile lichide.

De exemplu, daca aveti foarte multe covoare sau chiar mochete intr-una din camere, ar trebui sa includeti aspiratoare profesionale pentru casa cu o energie de aspirare puternica. La oricare alt tip de pardoseala, cum este parchetul sau parchetul dintre lemn, ar fi suficient un de energie medie.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult