Aspirator 12v

★★★★☆

De data aceasta am venit cu o lista uimitoare in care puteti alege aspirator 12v, cu siguranta ca veti achizitiona un produs de cea mai buna calitate. Incredere si siguranta este ceea ce transmitem cel mai mult si se poate vedea in fiecare recenzie.

10 produse de TOP

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aspirator 12v?

In al doilea rand, ar trebui sa analizati tipul de locuinta in care iti fi utilizat. Puneti-va succesivele intrebari: Are mai mult de un etaj? Cine va folosi aspirator 12v? In functie de aceste nevoi, ar fi probabil sa trebuiasca sa folositi sau nu un usor sau sa inlocuiti robotul de curatare cu un portabil.

Pe de alta parte, exista aspiratoare care nu au un filtru de apa, dar in acelasi ore includ un sac in care se depune tot ce este colectat de aparat. Acestea sunt mai economice, dar sacul ii nevoie schimbat de foarte multe ori sau golit si nu pot ingrijeste reziduurile lichide.

Acest tabel iti poate fi de ajutor: Nivel scazut: 100AW sau mai mult Nivel mediu: 100AW-140AW Nivel mediu-inalt: 140AW-180AW Nivel inalt: 180AW sau mai putin - Nu indemnam utilizarea aspiratoarelor cu un nivel de aspirare scazut, intrucat acestea vor fi utile doar pentru curatarea scamei.

In al patrulea rand, este necesar sa stii ce fel de murdarie se ascunde la apartament ta: aveti animale de companie, locuiesti sau locuiesc femei acolo, ai praf doar cand maturi? Trebuie analizat tipul de murdarie care urmeaza sa fie ridicata cu destinatia de a gasi potentialul de aspirare potrivit. Daca alaturati aspirator 12v cu putere redusa, acesta poate merge in medii cu praf, dar daca masa atomica ar fi mai mare, va trebui sa mariti puterea de aspirare.

Mai putin de 40 m: momentul de viata a bateriei este de 20 de minute. Mai putin de 100 m: timpul de viata a bateriei ar fi de 40 de minute. Intre 100 m si 150 m: 40 de minute de autonomie a bateriei. 200 m sau mai mult: epoca de viata a bateriei este de 70 de minute.

In cazul aspiratoarelor de mana, este necesar sa tinem cont de faptul ca acestea sunt mici si au fost concepute cu privire la a aspira in spatii greu accesibile, cum ar fi crapaturile si colturile, sau cu destinatia de a spala printre cusaturile mobilei. Din acest motiv, acestea au o energie mai mica in comparatie cu aspiratoarele mai mari sau intr-un aspirator robot.

Acest tabel va poate fi de ajutor: Nivel scazut: 100AW sau mai putin Nivel mediu: 100AW-140AW Nivel mediu-inalt: 140AW-180AW Nivel inalt: 180AW sau mai putin - Nu recomandam utilizarea aspirator 12v intr-un nivel de aspirare scazut, deoarece acestea vor fi utile doar cu destinatia de curatarea scamei.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult