Aspirator compact

★★★★☆

De data aceasta am venit cu o lista uimitoare in care puteti alege aspirator compact, cu siguranta ca veti achizitiona un produs de cea mai buna calitate. Incredere si siguranta este ceea ce transmitem cel mai mult si se poate vedea in fiecare recenzie.

10 produse de TOP

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aspirator compact?

Aspiratorul cu sanie: Acesta este cel mai clasic aspirator compact Se numeste sanie intrucat ergonomia, motorul si rezervorul sunt atasate la un fel de carucior, care aminteste de o sanie. Din acest carucior iese un tub foarte flexibil cu o duza la celalalt capat.

In al treilea rand, ii nevoie sa definiti ce se gasi in interiorul casei dvs.: exista mobilier jos si aspiratorul poate ajunge cu facilitate in toate colturile? In functie de raspunsurile primite, vei cumpara necesitate de un aspirator de mana intr-un tub rabatabil sau de un robot de curatare capabil sa intre sub mobila.

Mai putin de 40 m: vremea de viata a bateriei este de 20 de minute. Mai putin de 100 m: epoca de viata a bateriei este de 70 de minute. Intre 100 m si 150 m: 50 de minute de autonomie a bateriei. 200 m sau mai mult: vremea de viata a bateriei este de 40 de minute.

Atentie la filtre - Filtrele pe care le contine aspirator compact tau de incredere sunt foarte importante in toate cazurile, dar cu atat mai putin atunci cand locuim cu cineva care ar fi alergic la praf. Daca nu are filtre bune, praful se iti intoarce cu usurinta in aer. Cel mai recomandat filtru este filtrul HEPA, deoarece acesta colecteaza chiar si cele mai mici particule de praf.

Aspiratoarele cu saci sunt concepute cu destinatia de a curata complet un loc prin colectarea prafului, care ar fi apoi depozitat intr-un sac care colecteaza murdaria si ar fi inlocuit printre cand in cand.

In al patrulea rand, trebuie sa stii ce fel de murdarie se ascunde acasa ta: aveti animale de companie, locuiesti sau locuiesc femei acolo, aveti praf doar cand maturi? Trebuie analizat modelul de murdarie care urmeaza sa fie ridicata cu privire la a afla potentialul de aspirare potrivit. Daca alaturati un aspirator cu vlaga redusa, acesta poate merge in medii cu praf, dar daca greutatea ar fi mai mare, iti trebui sa mariti puterea de aspirare.

Puterea si aspiratia nu sunt acelasi lucru - sunt concepte diferite. Mai exact, cand discutam despre putere, pronuntam despre puterea aspirator compact Pe de alta parte, cand discutam despre aspiratie, ne referim la putere cu care aspira murdaria. La a descoperi puterea unui, uitati-va la eticheta de pe, care specifica puterea. Retineti ca o putere mai scurta nu inseamna rezultate mai de calitate de curatare. Acum stii ce electric sa cumperi.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult